MEER INFORMATIE OVER AUDEVARD

Al meer dan 30 jaar lang zetten de Laboratoria van AUDEVARD zich in voor de gezondheid en de prestaties van paarden. 

Het laboratorium verstrekt aan veeartsen een reeks geneesmiddelen waaronder het bekende merk Tildren en een uitgebreide serie voedingssupplementen en externe verzorgingsproducten die samengesteld zijn door onze veeartsen. Wij zijn al jarenlang marktleider in Frankrijk en ontwikkelen ons snel in Europa. U kent zonder twijfel de productenreeks Ekyflex, Ekygard of Bonutron.

Wij hebben nauwe contacten opgebouwd met paardenprofessionals waardoor wij zo goed mogelijk aan hun verwachtingen kunnen voldoen. Pénélope Leprévost of Jean-Miche Bazire maken dan ook al jaren deel uit van ons Team. Gwendolen Fer heeft zich aangesloten bij het tiental kampioenen met wie wij trots samenwerken.

Men stelt ons vaak de vraag waarom onze formules een dergelijk verschil maken op de markt. Het antwoord is eenvoudig: Onze industriële garanties zijn onevenaarbaar.
Onze producten bevatten namelijk kwalitatieve, meestal natuurlijke, ingrediënten, die door onze veeartsen geselecteerd worden en gebaseerd zijn op zeer geconcentreerde formules van koudgeperste korrels. Hierdoor blijven de ingrediënten zo goed mogelijk bewaard en wordt de voedingsopname beheerst en een eenvoudige inname zeker gesteld.
Wij verplichten ons ertoe om een strikte regelgeving na te leven op het gebied van veiligheid, doeltreffendheid en gebruiksgemak. Door voortdurend te streven naar kwaliteit, hebben de Laboratoria AUDEVARD het vertrouwen gewonnen van veeartsen en paardenprofessionals van over de hele wereld.
Voor meer informatie kunt u terecht op onze website, audevard.com of kunt u advies vragen aan uw veearts.

Het Audevard Team